DAAWO-Wararka Caawa iyo Loolanka Doorashada Puntland, Xildhibaano Guryaha Lagala Baxay, Rag Culus oo Liiska Laga Reebay iyo Xogta Caawa.

Kulan wanaagsan ku soo dhowaada wararkii ugu dambeeyey ee loolanka loogu jiro madaxtinimada Puntland, waxaana qodobada aad ku daawan doontaan wararka falanqaynta doorashada Puntland.

Loolankii ugu cuslaa oo ka socda magaalada Garoowe iyo xildhibaano guryohoodii seexan waayey caawa, liiska musharixiinta Puntland oo lagu dhawaaqay iyo rag waaweyn oo laga dhex waayey, musharixiinta oo berri khudbadohooda jeedin doona, musharixiinta Puntland oo saddex kooxood u kala jabay.

DAAWO

8 Comments

  1. mposports says:

    Admin, bisa lebih sering update artikel gak? kadang lama banget nunggu update-nya.
    Padahal konten-kontenmu selalu bagus loh

  2. Wah, baru tahu setelah baca postingan ini. Semangat min….

  3. Terus berkarya ya, tulisannya enak di baca.

  4. qq8788 says:

    Makasi, infonya sangat bermanfaat. Saya pembaca setia di blog
    ini. Kontennya bener-bener joss…

  5. Nah postingan kali ini sangat bermanfaat, saya sering berkunjung dan membaca postingan disini.
    Emang keren-keren kontennya. Salah satu blog yang recommended deh.

  6. mposport says:

    walaupun banyak yang nulis konten seperti ini,
    tapi saya lebih suka konten yang di tulis di blog ini.

  7. Admin, bisa lebih sering update artikel gak? kadang lama banget nunggu
    update-nya. Padahal konten-kontenmu selalu bagus loh

  8. foto hot says:

    Min, saya mau tanya gimana sih caranya bisa konsisten dan punya
    konten bagus kayak gini.

Leave a Comment